KUNST CADEAU

Geef eens een keer geen bloemen (lees artikel over glyfosaten en bollenteelt), na een week worden de bloemen weggegooid. Jammer! waarom niet voor hetzelfde geld iets blijvends en unieks?!

Ik maak monoprints in postkaartformaat (om op te sturen) en artwork (20x25 en 30x40) met passepartout. In tegenstelling tot linosnede of ets is iedere monoprint uniek. Ze lijken op elkaar, maar zijn toch anders. Er is dan ook geen oplage, maar ieder werk wordt wel genummerd en gesigneerd (behalve de postkaarten). De opbrengst van de drukwerken komt ten goede aan ParkinsonNL.

Prijzen kaart met envelop €2,50 per kaart (3 voor €6, 6 voor €10).
Artwork in passe-partout 20x25 is €10 per stuk
formaat 30x40 in passe-partout is €20 per stuk.
Dat is wel exclusief verzendkosten, gratis op te halen.

Voor bestellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon (06-15657296).
Op het atelier kun je zelf een print uitzoeken, wanneer je online iets bestelt, vermeld dan welk soort tulp (of wielrenner) en in welke kleurstelling (rood, roze, geel, groen, blauw, oranje, bruin, paars). Zie hieronder wat voorbeelden van de soort tulp.

Ik doe ook mee met Pakje Kunst, dit zijn kleine werkjes die passn in een (voormalig) sigarettenpakje (8x6 cm). De (hergebruikte sigaretten) automaten waaruit je deze pakjes kan trekken vind je overal in het land, kijk daarvoor op de website van Pakje Kunst.