Designlampje maken

In deze workshop ga je zelf afmeten, zagen en boren. De onderdelen ga je schuren en dan eventueel beitsen. Je zet de onderdelen in elkaar met vleugelmoeren en draadeind. Je maakt een leuke kop met diverse materialen. Dit zetten we op het lijfje, je monteert het licht erin en voila, een prachtige tafellamp! En het leuke is: je kan hem laten zitten, liggen, buigen en zijn poot op laten lichten ;). Geschikt vanaf 9 jaar.

Prijs €100 per groep van 4, iedere verdere deelnemer is €15.  Maximum 10  kinderen. Vanaf 8 jaar. Mocht u naast de workshop nog extra gebruik willen maken van het atelier, bijvoorbeeld om cadeautjes uit te pakken, taart te eten of lunch gebruiken, dan wordt er per half uur €12,50 gerekend. Op zondag geldt een toeslag van € 20,- per party. 

Je kan deze workshop ook thuis zelf doen met de kinderen. Afname minimaal 4 pakketjes. In ieder pakket zit: op maat gezaagd en voorgeboord hout, draadeinde en vleugelmoeren, schuurpapier, divers pimpmateriaal voor ogen, tong, oren en neus. Een lichtje op batterijen, tiewraps, bekertje en bevestigingmateriaal. Met uitgebreide instructie. Per pakketje €15 exclusief verzendkosten. Een bestelling van 6 pakketjes €80, 8 pakketjes €100.