AGENDA

Graag aanmelden via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

NIEUWS

 Voor Campus010 superieuke workshops gegeven, zowel op middelbaar onderwijs als basisscholen. Kijk op de site van Campus010.
Dit jaar in opdracht van Campus010 houtworkshops gegeven, een designlampje maken, tasjes bedrukken en sieraden maken.

 

ARCHITECTUURLESSEN

Onder de naam COLEGIO geven Andrés en Isabel architectuur workshops voor kinderen. In een reis om de wereld bestuderen we de bijzondere steden, gebouwen en architecten aan de hand van creatieve workshops. Met wisselende technieken, variërend van tekenen, schilderen, boetseren, lijmen, knippen, vouwen, gieten en stapelen, leren we enerzijds een stukje architectuurgeschiedenis terwijl we anderzijds in elke cursus volop ruimte bieden voor het verkennen van ieders creativiteit.

De workshops worden gegeven in clusters van 3 lessen van elk 2 uur. Inschrijven kan per kluster van 3 lessen of voor meerdere klusters tegelijk. Bij inschrijving van meerdere kinderen of meerdere workshops wordt een korting gegeven.

We beginnen in de herfstvakantie met een 3 daagse ochtend cursus over de stad New York! Daarna is er elke donderdag middag een workshop met wisselende thema's.

Bel of mail gerust voor meer informatie! Of kijk op onze website: www.elkantoor.com/colegio

Isabel Driessen

0630294637

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


(ZELF)PORTRETTEN SCHILDEREN

Dat is leuk! Je eigen portret maken of van een ander. Van te voren een foto aanleveren, die zo wordt bewerkt dat het voor iedereen mogeljk is om een prachtig portret te maken, ook voor kinderen! Maak het in pop-art of realistisch. Dat kan in gezinsverband, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje. 

Zelfportret resultatenZelfportret Julia Portret Hond 1 Portret ratje

MOZAÏEKEN voor volwassenen

Maak zelf de mooiste creaties met mozaïek. Het is als schilderen maar dan met gekleurde tegels en stenen. Een mooie afbeelding op een plank of tafeltje of een leuk patroon op spiegels, lijsten of andere ondergronden. Er is keuze uit diverse materialen. Je kan zelf natuurlijk ook iets meenemen om te mozaïeken. Wat dacht je van je naam of huisnummer? 
Bespreek de workshop met minimaal 4 personen. Actie: van 1 februari tot 1 mei  25% korting bij 4 personen, vanaf 6 personen zelfs 30% korting!!  Maximale groepsgrootte 8 personen.  Graag via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanvragen met vermelding van 'mozaïek-actie.